Monday, 28 May 2012

Its family Time ! ♥

Assalamualaikum :)

Kalau nak ikutkan banyak sangat story nak citer ni , tapi disebabkan abahku ajak keluar siang dan malam maka memang tak sempat nak update ape2 . Blog ni kosong je la...haha .

So semalam pergi karaoke with semua ahli2 keluargaku . Mama , abah , abang , adik and my FIANCE ♥ Mula2nya ingat nak pi makan je area sunway tapi da kebetulan on the way balik rumah abah pulak teringat pasal nak karaoke . Jam da menunjukkan pukul 11 malam . Tapi demi karaoke aku sanggup . ! HEHE . 

Time karaoke tu yang palingggg sweet . First time fiance aku yang tersayang tu dengar sore aku ! Aduii..malu pulak . Dah tu aku memang tak pandai nak pilih lagu . Ade ke aku nyanyi lagu KU TAHU KAU RINDU by Ella . Lagu tu untuk orang putus cinta sesuai la...adoii.. Aku memang ingat nak sweetmweet time tu , tapi tersalah pilih la...hihi . Minat sangat2 lagu tu , tapi memang tak kena la sangatttt gn time tu kann !

Tibe saat fiance aku menyanyikan lagu .. Ya Allah .. syahdunya suara si dia. Suara paling macho plus sweet yang pernah aku dengar . And si dia menyanyikan lagu KENANGAN TERINDAH by samsons ♥ Kenapa laaa aku tak nyanyi lagu tu untuk si dia dulu..lahaiiiii....

Rasa macam nak peluk2 bantal je , hehekkk. Nasib baik abah and mama baik hati sangat2 bagi kami chance nyanyi lagu sama2 asalkan tidak melampai batas . kenkenn...hehhee .

And the sweetest moment ever bila si dia request nak nyanyi lagu MY HEART by Acha and Irwan . memangg maluuuu sangat2 . Yela kamik sadak sore kamik tak sedap tok . Haha Ckap sarawak da.. 

Apa yang boleh aku gambarkan time tu is sooooo sweet....Then mama and abah pun nyanyi lagu sama2 . Abah berikan lagu WONDERFUL TONIGHT kat mama . Memang cool abis sore abah aku .

And abang aku yang penyayang pulak nyanyi lagu I WILL SURVIVE , Lagu nyamuk . HAHAHA .

Bilik yang abah sewa tu bilik paling BOSAK la kat situ . Kalau korang nak tengok , pi kat Wangsawalk Superstar Karaoke .. Bilik 819 . Sewa pun agak superb mahai la kan. Dah tu 2 jam ! Hehe .

A few picture , But tak boleh gambarkan kesweetan time tu ... Aku punya camera abis battery sudah. Terpaksa la snap pakai low handset tu je . NOKIA C3 . hahaha . Dats y pic dia kabur tahap camni........



Clear food atas meja ni lepas 2 jam 


Pilih2 lagu


Abang muka keletihan . Baru balik keja ...heh XD

Okay by then , wait for my next story  . huhu BYE2 Peeps !
Miss this moment la...Walaupun kepenatan but still sume keluarkan anak tekak merdu . Haha

Assalamualaikum ♥




No comments:

Post a Comment