Monday, 31 December 2012

Azam tahun baru . 2013 ★




Assalamualaikum Warahmatullah.. =)

Firstly aku nak ucapkan Happy New Year 2013 to all ! Alhamdulilah akhirnya da sampai ke akhir tahun 2012 kan.. So sempena new year yang kejap lagi akan datang ni kita mesti la da prepare siap-siap azam tahun baru.So here the list of my new target in 2013!

1) Galaxy Note Pinky2
Galaxy note ada 2 iaitu note 1 and note 2 . Mula2 nya nak sangat beli note 2 lepas tgk kat iklan2    yang ada kat tv yg membuatkan hati ini jatuh cintan , tapi baru aku sedar yang note 1 only yang ada in pink colour .. Note 2 memang xdicipta yang berwarna pink .. so that why aku nak amik yang note 1 je . Harga diorang beza dalam rm400 like that je kan . Yang penting WAJIB PINK ;)

 2) Kurussssss....
 Biasanya if aku cakap nak kurus mesti ramai yang gtau xpaya la.. just bersyukur gn apa yang ada and your body xgemok pun. But no no..aku nak jugak capai target aku iaitu 48kg . Skrg berat aku.. rahsiaa2..tapi aku target dalam 3month from now insyaAllah the target will be achieve..

 3) Dean list
 Utk dpt dekan ni bukan la something yang senang..so aku hope sem 4 ni result betambah baik and dapat la merasa dekan untuk kali yang ke-2..insyaAllah..

Okay guys act aku pun tengah keliru memikirkan apa lagi yang aku nak untuk tahun baru ni.Banyak sangat benda yang aku dah dapat untuk 2012 , so i think ni je la target aku utk mase ni!

Yang penting , jangan cakap sahaja tapi kena la buktikan dengan perbuatan dan disiplin untuk capai apa yang kita nak .

Kenapa kena ada azam tahun baru eah?
Azam tahun baru ni penting sebab ianya akan mencetus satu semangat untuk kita mendapatkan apa yang kita nak . Dengan dorongan yang ada , insyaAllah anything pun bole capai :)

Okay guys , sekian dari Nyssa..
HAPPY NEW YEAR 2013 . May Allah bless you all ;)

Tq for reading <3