Friday, 23 November 2012

☞ Review ✿ BeautySkin Essense ✿

Assalamualaikum Warahmatullah =)

Alhamdulilah Beautyskin da sampaiii..Kalau ada yg nak kena booking faster2 okie. Sebab stok sgt terhad . Untuk siapa yang tak tahu @ tak pernah dengar pasal BS ni.. Meh nak citer . BS ni adalah produk yang terlaris sekarang . Ramai girl tak kisah la muda ke berusia memang nak pakai produk ni . Actually , start umur 13 tahun da boleh start makan . Jom tengok apa kelebihan Beautyskin :-

1) Mencantikkan kulit dan Menyingkirkan Toksin
2) Melembutkan Kulit / Menjadikan kulit anjal
3) Menggalakkan pertumbuhan sel-sel kulit yang baik
4) Menjadikan warna kulit wajah lebih rata
5) Mencerahkan kulit / Menjadikan warna kulit kemerah-merahan esp kat bahagian pipi
6) Menjadikan kulit berseri-seri
7) Menghilangkan jerawat , parut and muka berminyak .
8) Anti penuaan/ Menghilangkan garis2 halus

Actually , kalau nak terangkan pasal kebaikan dia memang banyak sangat . Produk ni dihasilkan dengan teknologi yang sgt tinggi . Kesimpulannya,if nak kulit licin..gebu..cerah..lembut..tegang..pakaila Beautyskin ok :)

Btw,i adalah jugak doing research pasal Beautyskin ni.. and what i got from my research is that , bila you all da start pakai Beautyskin ni .. you all kena konsisten . Means every month , kena makesure telan BS ni supaya kulit korang akan maintain . If tak..the effect im not sure . Maybe just your skin will get back to nomal. My opinion , better konsisten . and start pakai bila korang da ready untuk melabur every month . Cheersss..

Last but not least , mesti ramai yang nak tau harga BS ni kan? Price RM240 untuk first time beli(kotak pertama) sekali dengan registration untuk menjadi ahli + free postage . Then pembelian second ke , third ke kali yang ke-sejuta ke harganya ialah RM210 sahaja .

Sekarang jom kita menstalker pic kat bawah ni untuk tengok bukti keajaiban Beautyskin...


Adira AF Role Model utk BS ni memang nampak perubahan kat muka dia sejak dia pakai . Xcaya try tengok gambar tu betul2..BEFORE n AFTER . and Adira paling putih compare gn artis lain . BS memang utk mencerahkan .. so no wonder la..hee 


ISMA AF pulak . Nampak cerah..gebu..putih kemerahan kan muka dia. Perbezaan dulu dengan sekarang . Marvelous ! 


Kepada mereka yang ada jerawat , parut or lubang2 kat muka tu better cegah dari sekarang . In sha Allah boleh beransur hilang dalam masa kurang 2 bulan .


Antara artis yang pakai BS ni Heliza Helmi , Saidah , Stacy , Lisa Surihani and ramaiii lagi artis .

So tunggu apa lagi u all..
 If ada sesiapa yang berminat just pm me . 
Segala pertanyaan akan dilayan . Serius buyer only . 
Ok dear . Thanks for your time ! 













No comments:

Post a Comment